Které jsou nejoblíbenější úplně zdarma platformy na kurzy?
Zajímalo by mě, jaké jsou vlastně ty nejlepší a nejvíc doporučované platformy na online kurzy, které jsou úplně zdarma? Slyšel jsem o několika z nich, ale nikdy jsem si nebyl jistý, které z nich za to opravdu stojí. Jsem člověk, který se snaží neustále vzdělávat a zlepšovat svoje dovednosti, a přitom bych rád ušetřil nějaké peníze. Myslím, že by bylo skvělé mít přehled o tom, kde najít kvalitní kurzy bez jakýchkoliv poplatků. Zajímal by mě nejen obsah těchto kurzů, ale i uživatelské rozhraní platforem, jak snadno se v nich orientuje a jestli jsou tam nějaké komunitní funkce, jako třeba diskusní fóra nebo možnost spojit se s lektory. Také by mě zajímalo, jestli je možné získat nějaké certifikáty po dokončení kurzů nebo jestli to jsou spíše jen informativní materiály. Četl jsem něco o platformách jako Coursera nebo edX, ale nevím, jestli nabízejí i plně bezplatné možnosti. A co třeba YouTube? Je tam vůbec možné najít strukturované vzdělávání? Jaké máte osobní zkušenosti s těmito platformami? Je něco, co byste doporučili nebo naopak varovali před? Děkuji za vaše tipy!