Kde najdu inspiraci na téma pro svou e-knihu?
Zdravím všechny, přemýšlím o napsání e-knihy, ale vůbec nevím, kde začít, jaké téma zvolit. Hrozně mě láká myšlenka podělit se o své znalosti a zkušenosti, ale mám pocit, že nemám dostatek inspirace. V poslední době jsem sledoval trendy v podnikání a investování, ať už jde o online marketing nebo osobní rozvoj, ale pořád mi to přijde málo. Něco mi říká, že bych měl napsat něco, co bude opravdu přínosné pro ostatní, ale co přesně by to mělo být? Mám takový chaos v hlavě a snažím se přijít na to, co by mohlo zaujmout čtenáře. Chtěl bych, aby moje e-kniha byla nejen informativní, ale také motivující. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké osvědčené tipy nebo triky, jak najít inspiraci na zajímavé a aktuální téma. Jaké zdroje třeba používáte? Je to o sledování trendů na sociálních sítích nebo spíš o osobních zážitcích? Možná nějaké knihy nebo blogy, které vás inspirují? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a doporučení, protože cítím, že správné téma může být tím pravým odrazovým můstkem k úspěšnému projektu. Předem díky za jakoukoli radu!