Co dělat, když se mi nedaří pronajmout nemovitost?
Už nějakou dobu se snažím pronajmout svoji nemovitost a stále nic. Přitom jsem si myslel, že to bude jednoduché, ale realita je jiná. Moje nemovitost je v docela pěkné lokalitě, blízko centra a má i slušnou dispozici. Všechno jsem nachystal, inzeruji na různých portálech, ale zájemci nikde. Zkoušel jsem snížit cenu, to mělo sice za následek pár dotazů, ale žádná prohlídka nakonec nevyšla. Přemýšlím, jestli je problém ve fotkách, co jsem použil, nebo jestli by stálo za to najít profesionálního makléře. Má někdo zkušenosti s tímto? Jak zjistit, jestli je moje nemovitost atraktivní pro nájemce? Slyšel jsem o tom, že je dobré mít vyzdobený interiér nebo udělat nějaké drobné úpravy. Mám zainvestovat do renovace nebo radši počkat a doufat, že se najde někdo, kdo ji vezme v současném stavu? A co marketing? Mám zkusit sociální sítě nebo spíš vyzkoušet klasické inzerce? Zajímalo by mě i to, jak dlouho obvykle trvá pronajmutí nemovitosti a jestli je normální mít tak dlouhé pauzy bez zájmu. Budu rád za každou radu a tipy, co by mohlo pomoci situaci zlepšit.