Co dělat, když nemám žádné nápady na obsah pro svou osobní značku?
Mám takový problém, že se snažím budovat svou osobní značku, ale poslední dobou mám naprostý blok na nápady. Všude kolem vidím lidi, jak vymýšlejí skvělý obsah, inspirující příběhy nebo užitečné tipy, a já zůstávám stát. Není to tím, že bych neměl co říct – mám spoustu myšlenek a zkušeností, ale když přijde na to, abych něco napsal nebo natočil, tak najednou nevím, kde začít. Zkoušel jsem sledovat trendy na sociálních sítích, číst články o marketingu a osobní značce, ale ani to mi moc nepomáhá. Je tu někdo, kdo má podobný problém? Jak jste to zvládli? Jaké techniky nebo výzvy byste doporučili pro povzbuzení kreativity? Napadlo mě třeba udělat brainstorming s kamarády nebo se podívat na starší příspěvky a pokusit se je nějak zmodernizovat, ale nejsem si jistý, jestli to bude fungovat. Zajímalo by mě i to, jestli má smysl se inspirovat jinými lidmi v oboru a jak moc je dobré sledovat konkurenci? Co třeba do toho zapojit i své zájmy nebo hobby? Kde brát motivaci k tomu vymýšlet nový obsah každý den? Vždyť přece ne každý musí být kreativní jako umělec! Jak se dostat z tohohle bludného kruhu prázdných stránek a začít konečně tvořit něco hodnotného pro své sledující? Jestli máte nějaké rady nebo tipy, budu moc rád! Děkuju.