Kde hledat nové nápady, když jsem na dně?
Nedávno jsem se dostal do fáze, kdy mám pocit, že už mě nic nenapadá. Pracovně jsem na dně, kreativita jako by se mi vytratila a já prostě nevím, kde hledat nové impulzy. Chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké tipy nebo osvědčené metody, jak znovu probudit svoji inspiraci. Zkoušel jsem různá cvičení, jako brainstorming nebo vedení deníku myšlenek, ale zatím bez úspěchu. Kde třeba podle vás lidé nejčastěji hledají nové nápady? Existují nějaké konkrétní zdroje nebo techniky, které byste doporučili? Možná nějaké knihy, podcasty nebo dokonce i místa, kde se dá potkat inspirativní lidi? Jak se vám podařilo překonat podobné krizové situace? Rád bych slyšel vaše zkušenosti. Čas od času mám pocit, že potřebuji jen malou změnu perspektivy nebo pohledu na věc, abych znovu našel směr. Také by mě zajímalo, jestli je dobré podívat se na trendy v oboru a co vlastně dneska letí. Sledoval jsem pár profilů na sociálních sítích a zdá se mi to jako dobrý začátek, ale nevím, jestli to stačí. Jak přistupujete ke kreativitě vy? Jak často navštěvujete nové akce nebo komunity zaměřené na podnikání? Co všechno vás motivuje k tomu posunout se dál a získat nové nápady? Budu rád za každou radu!