Co dělat, když moje příspěvky na Instagramu nemají žádné interakce?
Přemýšlím, co dělám špatně, protože moje příspěvky na Instagramu jsou jako tichý pláč v prázdné místnosti. Mám pocit, že se snažím, jak nejlépe umím, ale výsledky prostě neodpovídají mé snaze. Často vidím jiné profily, které mají spoustu lajků a komentářů, a říkám si, co dělají jinak? Zkoušel jsem různé věci – od hashtagů po různé časy publikování, ale nic nepomáhá. Je možné, že moje fotografie nejsou dostatečně zajímavé? Možná je to otázka kvality obsahu nebo prostě nedostatečné viditelnosti? Jaký je klíč k úspěchu na této platformě? Přemýšlím také o tom, zda mám zkusit zapojení do komunitních skupin nebo se více věnovat spolupráci s ostatními influencery. Taktéž mě zajímá, jestli by pomohlo více invazivního marketingu nebo prostě jen osvěžit svůj styl a přístup k prezentaci. Kde začít? Je tu někdo, kdo by mohl sdílet zkušenosti nebo rady, jak přivést lidi k mým příspěvkům a zvýšit interakce? Jaké typy obsahu fungují nejlépe a co vlastně lidé chtějí vidět? Jak mohu zlepšit svůj profil a být více atraktivní pro sledující? Děkuji za jakékoliv tipy alebo rady.