Jaké odvětví bude nejvíc v kurzu pro investice v roce 2024?
Zajímalo by mě, jaké obory nebo sektory se budou zdát jako nejlepší příležitosti pro investice v roce 2024. S tím, jak se svět neustále mění a technologie napredují, mám pocit, že je těžké udržet krok s tím, co je vlastně aktuální a co má potenciál přinést zisk. V posledních letech jsme byli svědky růstu různých odvětví, jako jsou obnovitelné zdroje energie, technologie umělé inteligence, biotechnologie nebo třeba e-commerce. Mám pocit, že se mnozí investoři zaměřují na zelené technologie a udržitelnost, což se zdá být na vzestupu. Ale co takhle tradičnější sektory? Je ještě prostor pro investice do nemovitostí, nebo je lepší se soustředit na něco nového? Rád bych slyšel názory ostatních, kdo sledujete trendy a víte, co by mohlo být hit. Co si myslíte o možných investicích do startupů nebo nových technologií? Jaké faktory berete v úvahu při rozhodování o investicích? Které společnosti nebo průmyslové oblasti si myslíte, že by měly ještě šanci na růst? Bude rok 2024 rokem technologií nebo se spíš zaměříme na zdraví a wellness? Děkuji za vaše názory a tipy!