Co dál po tom, co mám osobní značku? Jak ji využít?
Mám teď svou osobní značku, ale co s ní vlastně dělat dál? Chtěl bych vědět, jak ji efektivně využít v praxi. Mluvím o tom, že už jsem si vybudoval nějakou pověst a jméno v oboru, ale teď nevím, jak s tím naložit. Jaké jsou konkrétní kroky k tomu, abych svou značku posunul na další úroveň? Měly by být zaměřené na marketing, nebo spíš na networking? Je dobré investovat do online kurzů, které by mě naučily lépe prezentovat sebe a své dovednosti? A co sociální sítě? Jak by měly vypadat mé příspěvky, abych přitáhl více sledujících a potenciálních klientů? Je dobré spolupracovat s influencery nebo jinými profesionály ve svém oboru, abych zvýšil svou viditelnost? A co takhle merchandising nebo rozjezd podcastu? Myslím, že je toho spousta a já se chci ujistit, že to dělám správně. Kdo má zkušenosti s tímto přechodem a mohl by sdílet, jakým způsobem svou osobní značku efektivně využil třeba k rozvoji podnikání nebo k získání nových pracovních příležitostí? Jaké byly vaše největší úspěchy a na co jste si dali pozor? Hlavně bych se chtěl vyhnout běžným chybám, které se při budování značky mohou objevit. Takže co teď? Jaké kroky podniknout dál?