Jak začít s tvorbou online kurzu, když vůbec nevím, o čem točit?
Přemýšlím o tom, že bych chtěl začít s tvorbou online kurzu, ale mám pocit, že jsem úplně na mrtvém bodě. Je mi jasné, že online kurzy jsou dneska velkým hitem a že spousta lidí si na nich dokáže vydělat, ale já prostě nevím, kde začít. Často čtu o tom, jak je důležité mít nějaké téma nebo specializaci, ve které by člověk měl nějakou expertízu. Jenže já mám široké zájmy a nevím, co by mohlo zaujmout ostatní. Jakým způsobem si vybrat téma pro svůj kurz, když se mi zdá, že nic nemám dostatečně našlápnuté? Možná bych mohl udělat něco o něčem, co mě baví, ale mám strach, že to nebude pro ostatní zajímavé. Jak zjistit, co lidé chtějí a co by se prodávalo? Můžete mi poradit nějaké tipy nebo postupy? Třeba jak udělat brainstorming nápadů nebo jak se inspirovat od ostatních tvůrců? Nechci se do toho pustit bez přípravy a mít pocit, že jsem jenom ztratil čas. A taky mě zajímá, jak moc důležité je mít zkušenosti v oboru nebo jestli stačí jen nadšení a chuť se učit. Co si o tom myslíte? Rád bych slyšel názory lidí, kteří už mají zkušenosti s tímto procesem alebo třeba i někoho, kdo začínal stejně jako já a jak to zvládl. Děkuju moc za odpovědi!