Co dělat, když se mi nedaří v podnikání?
Jsem v situaci, kdy moje podnikání prostě nefunguje tak, jak jsem si představoval. Zkoušel jsem už několik různých strategií, ale stále nemám dostatek zákazníků a moje zisky nejsou ani zdaleka takové, jaké bych potřeboval. Nejprve jsem se soustředil na marketing a snažil se zapojit do sociálních sítí, ale i po několika měsících vidím jen velmi málo výsledků. Mám pocit, že moji konkurenti jsou mnohem úspěšnější a já nevím, co dělám špatně. Zkoušel jsem různé reklamní kampaně a dokonce i spolupráci s influencery, ale zdá se, že to není cesta k úspěchu, kterou bych potřeboval. Nevím, jestli mám zkusit změnit sortiment, nebo jestli je problém v cenové politice. Jaké jsou nejlepší kroky, které bych měl udělat, abych zjistil, co je špatně? Mám přehodnotit svůj podnikatelský plán nebo se zaměřit na jiné oblasti? Cítím se frustrovaně a nevím si rady. Mohu se také ptát na to, jak udržet motivaci a neztratit víru v to, že to nakonec vyjde? Jak jste to zvládali vy? Jaké tipy nebo rady máte pro někoho, kdo se snaží překonat tuto krizi v podnikání?