Jaký software mi pomůže lépe sledovat moje investice?
V poslední době se hodně zajímám o investování a chtěl bych se posunout dál. Čím víc do toho pronikám, tím víc mi dochází, že mít přehled o svých investicích je zásadní. Přemýšlím o nějakém softwaru, který by mi pomohl monitorovat různé akcie, podílové fondy nebo kryptoměny, do kterých jsem investoval. Zkoušel jsem pár aplikací, ale buď mě odradila jejich složitost, nebo se mi nelíbilo rozhraní. Jaké softwary máte vyzkoušené a doporučili byste mi? Hledám něco, co by mi mohlo poskytnout komplexní pohled na všechny mé aktiva a zároveň mě informovat o trendech nebo změnách na trhu. Chtěl bych mít možnost snadno sledovat výkonnost jednotlivých investic a také porovnat je s trhem. Je dobré mít k dispozici i funkce pro analýzu a predikci budoucího vývoje? Co říkáte na aplikace zaměřené na správu portfolia? Existují nějaké specifické nástroje pro začátečníky, které by mohly být užitečné při sledování investicí? Vím, že některé programy mohou být dost drahé, ale pokud to má smysl a může mi to pomoct v dosahování mých cílů v investování, rád do toho vložím nějaké peníze. Co byste doporučili? Jaké jsou vaše zkušenosti s různými platformami? Jakou roli hrají mobilní aplikace v tomto procesu? Těším se na vaše tipy a rady!