Co dělat, když necítím motivaci pracovat z domu?
V poslední době se mi stává, že když pracuji z domova, tak prostě nemám žádnou motivaci. Zkoušel jsem různé triky jako vytvoření pracovní rutiny, ale stejně se mi nedaří dostat se do toho správného pracovního módu. Vždycky jsem měl rád práci v kanceláři, kde jsme měli tým a nějakou energii okolo, ale teď, když jsem doma, cítím se osaměle a bez energie. Rozptýlení jsou všude kolem mě – domácí práce, televize nebo si prostě jen chci jít ven na procházku místo toho, abych seděl u počítače. Jak se tedy donutit do práce, když je člověk obklopen všemi těmi lákadly? Je tu někdo, kdo má podobné pocity? Co vám pomohlo najít motivaci? Zkoušel jsem si nastavit pevné pracovní hodiny, ale i tak se mi nedaří se soustředit. Možná bych měl zkusit stanovit si menší cíle nebo si udělat plán na den. Ale co když to nefunguje? Jaké máte rady vy? Jak se díváte na práci z domova a co děláte, když máte prostě chuť všechno vzdát a jenom lenošit? Hledám jakoukoliv inspiraci nebo tipy, které by mi mohly pomoci znovu najít tu motivaci k práci v těchto zvláštních časech. Děkuju předem za vaše názory a zkušenosti.