Jak začít budovat svou osobní značku na sociálních sítích?
V dnešní době, kdy jsou sociální sítě doslova zaplavené různými influencery a podnikateli, je pro mě těžké se prosadit a vytvořit si vlastní osobní značku. Často se ptám, kde začít, co všechno je potřeba udělat, abych byl vidět a aby mě lidé vnímali jako experta v mém oboru. Jaké platformy jsou podle vás nejlepší pro budování osobní značky? Je lepší začít na Instagramu, Facebooku, nebo třeba LinkedIn? Mám pocit, že každá z těchto sítí má své specifické publikum a nevím, jak správně zaměřit svůj obsah. Existují nějaké osvědčené strategie, které mohu využít pro zvýšení viditelnosti? Jak důležitá je konzistence v publikování příspěvků a jak často bych měl přispívat? Zajímalo by mě také, jakým způsobem komunikovat se svými sledujícími, abych si vybudoval loajální komunitu. Je dobré být autentický a sdílet i osobní příběhy, nebo se raději držet čistě profesionálních témat? A co spolupráce s jinými tvůrci nebo značkami? Jak to ovlivňuje moji osobní značku? Rád bych slyšel názory těch, kteří už mají nějakou zkušenost s budováním značky na sociálních sítích. Co byste doporučili někomu, kdo teprve začíná a nemá žádné followera? Jak dlouho trvá vidět nějaké výsledky a je možné se vůbec prosadit v tak silné konkurenci?