Jak začít budovat osobní značku na sociálních sítích?
V poslední době pořád přemýšlím, jak správně začít budovat svou osobní značku na sociálních sítích. Je to pro mě docela nový svět, protože jsem se nikdy předtím nezabýval marketingem nebo propagací. Když se podívám kolem sebe, vidím tolik lidí, kteří mají skvělé profily a dokážou skvěle komunikovat se svými sledujícími, a tak bych chtěl také proniknout do tohoto světa. Mám pocit, že pokud chci uspět v digitální době, musím mít nějakou viditelnou značku. Ale vůbec nevím, kde začít. Mám se zaměřit na Instagram, Facebook nebo spíš LinkedIn? Jaké typy obsahu bych měl vytvářet? Vím, že autenticita je důležitá, ale co když nevím, co vlastně chci sdílet? Jak často bych měl postovat, aby si mě lidé vůbec všimli? A co hashtagy a algoritmy – má cenu se tím zabývat? Jak najít svoji cílovou skupinu a jak s ní komunikovat? Měli byste nějaké tipy na to, jak budovat komunitu kolem své značky? Opravdu si myslíte, že osobní značka může ovlivnit kariérní růst nebo dokonce podnikání? Byl bych vděčný za jakékoli rady nebo zkušenosti, které mi pomohou na této cestě.