Jak si správně naplánovat den, aby to pomohlo mému byznysu?
V poslední době přemýšlím o tom, jak si lépe zorganizovat svůj den, protože mám pocit, že mi utíká spousta času a energie a efektivita mého podnikání není taková, jakou bych chtěl. Mám na mysli plánování aktivit, které by mohly přispět k růstu mého byznysu. Zajímalo by mě, jaké techniky a strategie používáte vy pro efektivní časový management? Jak si určujete priority během dne? Někdy mám pocit, že se mohu rozdělit mezi různé úkoly a na konci dne mi zbyde málo času na to, co je opravdu důležité pro rozvoj firmy. Co se vám osvědčilo? Existují nějaké konkrétní tipy, jak si naplánovat den, abych udělal maximum pro svůj byznys? Například jak dlouho se věnovat marketingu, zákaznickému servisu nebo rozvoji nových produktů? A jak balancujete mezi pracovními povinnostmi a osobním životem? Jaké aplikace nebo nástroje používáte pro plánování a sledování pokroku? Slyšel jsem o různých metodách jako je Pomodoro technika nebo GTD (Getting Things Done), ale nejsem si jistý, co je pro mě to pravé. Jak také zohledňujete nečekané události nebo změny v plánech? Děkuji za každou radu!