Jak mám začít budovat svou osobní značku na Instagramu?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít budovat svou osobní značku na Instagramu, protože bych chtěl/a využít tento populární sociální kanál k tomu, abych se prosadil/a v oboru, který mě zajímá. Mám pocit, že je to skvělá příležitost, jak se prezentovat a spojit se s lidmi, kteří mají podobné zájmy. Ale nevím přesně, kde začít. Mám přemýšlet o nějakém konkrétním tématu nebo oblasti, které mě baví, a podle toho vytvářet obsah? Jak často bych měl/a přidávat příspěvky? Je lepší fokusovat se na fotografie, videa nebo možná reels? A co hashtagy? Kolik jich použít a jak vybrat ty správné? Zajímalo by mě také, jakým způsobem si vytvořit atraktivní profil. Jaké informace by tam měly být uvedeny, aby to bylo pro lidi přitažlivé? A co sledující? Jak je získat a udržet si je? Mám nějaké strategie nebo tipy, které by mohly pomoci v růstu sledovanosti? Když už budu mít nějakou základnu sledujících, co dál? Jak monetizovat svůj obsah nebo spolupracovat s jinými značkami? Chtěl/a bych znát názory těch, kteří už mají s budováním osobní značky na Instagramu zkušenosti. Co všechno bych měl/a zvážit a na co si dát pozor? Jaké jsou nejčastější chyby, kterým bych se měl/a vyhnout? Děkuji za jakékoli rady a tipy.