Jaké certifikace mi mohou pomoci získat lepší práci?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na téma certifikací. Jsem v procesu hledání nové práce a přemýšlím, jestli by mi nějaké certifikace mohly otevřít dveře k lepším pracovním příležitostem. Mám na mysli zejména oblasti jako je marketing, IT nebo projektový management. Rád bych věděl, které certifikace byste doporučili? Myslíte, že mají skutečně vliv na to, jak zaměstnavatelé vnímají uchazeče? Slyšel jsem například o certifikacích jako PMP pro projektové řízení nebo Google Analytics pro marketing. Jsou tyto certifikace relevantní a uznávané v oboru? Jaké další možnosti existují, které by mohly posílit můj životopis a zároveň mi pomoct získat lepší pozici? Co takhle certifikace zaměřené na digitální dovednosti, jako je třeba SEO nebo sociální média? Odpovědi od lidí s reálnými zkušenostmi by byly super. Jak jste na tom vy, máte nějaké tipy nebo rady, co se vám osvědčilo? Dotazů je určitě víc než dost a rád bych slyšel názory a zkušenosti od všech, kdo se o to zajímají. Děkuji předem za pomoc!