Kde sehnat dobrý mentoring pro online podnikání?
Pátrám po tom, jak sehnat kvalitní mentoring, který by mě mohl nasměrovat v mém online podnikání. V poslední době jsem narazil na spoustu různých programů a školení, ale mám pocit, že většina z nich je zaměřená spíš na základní informace, než aby opravdu nabízela hluboké znalosti a praktické rady od někoho, kdo už v oboru něco dokázal. Zajímalo by mě, jestli máte nějakou zkušenost s hledáním mentora, který by mi mohl pomoci rozjet moje podnikání. Hlavně bych chtěl, aby to byl někdo s reálnými úspěchy, kdo ví, jak to v online světě funguje. Jaké platformy nebo weby doporučujete? Je lepší hledat mentory mezi známými podnikateli, nebo je možné najít i skvělé odborníky na specializovaných portálech? A co třeba skupiny na sociálních sítích – mají smysl, nebo se tam setkává jen sice s lidmi s podobnými zájmy, ale bez skutečných zkušeností? Jinak jsem slyšel o různých networkingových akcích a seminářích, ale nevím, jestli to je cesta pro mě. Jaké máte názory na tyto možnosti? Co vám osobně fungovalo nejlépe? Předem díky za jakékoli tipy a rady!