Co dělat, když se moje posty na Facebooku nedostávají k lidem?
Už nějakou dobu se snažím aktivně přispívat na Facebooku, sdílím různý obsah, fotky, myšlenky, ale mám pocit, že to nikdo nevidí. Mám pár přátel, kteří by mohli být mými sledujícími, ale moje posty mají minimální dosah. Zkoušel jsem různé časy zveřejnění a i jsem se snažil být kreativní, ale nic nezabírá. Napadlo mě, jestli je to všechno kvůli algoritmu, nebo jestli mám prostě blbý obsah. Jak fungují ty algoritmy vlastně? Je pravda, že pokud nemám dostatek interakcí hned po zveřejnění, tak se moje příspěvky vůbec nedostanou na newsfeedy dalších lidí? Zkoušel jsem i zapojit příběhy, ale ani to moc nepomáhá. Když si prohlížím příspěvky jiných lidí, občas mi přijde, že některé z nich jsou úplně banální, a stejně mají spoustu lajků a komentářů. Mám pocit, že dělám něco špatně. Měl bych asi víc zapojit vizuální prvky nebo co? Co funguje lépe - videa nebo statické obrázky? A jak je to s hashtagy? Pomohou mi fakt zvýšit dosah nebo je to jen nějaký mýtus? Vlastně mi i přijde, že lidé už na Facebooku tolik nekomunikují jako dřív a raději se přesouvají jinam. Jak to vidíte vy? Máte někdo podobnou zkušenost? Jaké máte tipy na zvýšení viditelnosti příspěvků na Facebooku?