Jak efektivně využít sociální sítě pro moje podnikání?
Jsem v situaci, kdy se snažím rozjet své vlastní podnikání a přemýšlím o tom, jak moc by mi mohly pomoci sociální sítě. Vím, že dneska má snad každý účet na nějaké platformě, ale jak to vlastně efektivně uchopit? Mám na mysli, jak vybudovat značku na Instagramu nebo Facebooku a jestli je třeba mít i LinkedIn profil. Jak často byste měli postovat? A mám spíš zaměřit obsah na reklamu svých produktů, nebo se snažit o nějaké zapojení sledujících skrze příběhy a interakce? Je lepší investovat do placené reklamy, nebo si vystačit s organickým dosahováním? Jaké typy obsahu se osvědčily pro malé podnikatele jako jsem já? Dále mě zajímá, jestli je důležité sledovat trendy a přizpůsobovat se jim, nebo bych měl zůstat u toho, co mi funguje. Jaké nástroje používáte na plánování postů a analýzu úspěšnosti? A co se týče spolupráce s influencery – opravdu to může přinést výsledky, nebo je to zbytečné plýtvání penězi? Zkrátka, jak nejlépe využít sociální sítě pro propagaci svého byznysu a co všechno bych měl mít na paměti?