Jak mohu zlepšit viditelnost mého webu na Googlu?
V poslední době jsem si opravdu začal uvědomovat, jak důležité je mít dobrou viditelnost na Googlu. Mám svůj malý podnik a chtěl bych, aby více lidí našlo můj web, ale nevím, kde začít. Přemýšlím o optimalizaci pro vyhledávače, ale je to pro mě dost složité téma. Znáte nějaké konkrétní tipy nebo strategie, které bych mohl použít? Co třeba klíčová slova? Kolik jich mám použít a jak je správně umístit? A co obsah, měl bych psát blogové příspěvky nebo něco jiného? Také mě zajímá, jestli má smysl investovat do reklamy na Googlu nebo na Facebooku. Jaký vliv má design webu na SEO? A co sociální sítě, jak moc by mi mohly pomoci zvýšit návštěvnost? Dále bych rád věděl, jestli je důležité mít web optimalizovaný pro mobilní zařízení. Četl jsem, že mobilní optimalizace může hrát velkou roli v tom, jak se umístíte ve vyhledávačích. Je to pravda? Pokud máte nějaké osvědčené postupy nebo tipy s konkrétními příklady, budu za ně moc vděčný. Jak dlouho trvá vidět nějaké výsledky poté, co začnu pracovat na viditelnosti svého webu? Těším se na vaše rady a zkušenosti!