Co dělat, když se podnikání nedaří podle očekávání?
Nedaří se mi v podnikání a mám pocit, že všechno, co dělám, je špatně. Zkusil jsem už tolik různých strategií, ale výsledek je stejný – žádný růst, žádné nové zákazníky a tržby stále padají. Přemýšlím, jestli jsem někde udělal chybu nebo jestli to prostě není ten správný čas na moje podnikání. V poslední době jsem začal pochybovat o svých schopnostech a o tom, zda má smysl pokračovat. Když se podívám na konkurenci, vypadá to, že jim to jde skvěle a já se cítím jako outsider. Zkoušel jsem různé marketingové taktiky, investoval do reklamy na sociálních sítích a snažil se zlepšit svůj web, ale nic z toho nefungovalo tak, jak jsem si představoval. Mám pocit, že jsem ztratil motivaci a nevím, jak dál. Jak byste doporučili zhodnotit situaci? Jak poznat, jestli je problém v produktu, strategii nebo třeba v mých dovednostech? Existují nějaké konkrétní kroky nebo doporučení, co podniknout, když se podnikání nedaří podle očekávání? Jak se vrátit na správnou cestu a přestat propadat panice? Jakou podporu si mohu vyhledat nebo na co se zaměřit, abych opět získal potřebnou motivaci a energii? Díky.