Kdo jsou nejlepší podnikatelé, co vydělávají online a cestují?
Zajímalo by mě, kdo vlastně patří mezi ty nejúspěšnější podnikatele, co se pohybují v online prostoru a navíc mají možnost cestovat po světě. V poslední době jsem narazil na spoustu článků a videí o lidech, kteří dokážou pracovat odkudkoliv a zároveň si užívat život na cestách. Jaké mají strategie, jaký mají přístup k podnikání a co vlastně dělají, aby si zajistili stálý příjem? Je to jen o tom mít dobrý nápad nebo potřebují i nějaké speciální dovednosti? Zajímá mě i to, jaké obory jsou podle vás nejperspektivnější pro takový způsob života. Je lepší se zaměřit na digitální marketing, e-commerce nebo třeba na online kurzy? Někde jsem slyšel, že je důležité mít i pasivní příjmy, ale nevím přesně jak na to. Rád bych slyšel vaše názory a tipy od lidí, kteří už v tomhle oboru něco dokázali. Jaké jsou tedy vaše zkušenosti s podnikatelstvím v online světě a jak to souvisí s vašimi cestovatelskými plány? Kdo inspiroval vás? Odkud čerpáte informace a kdo jsou ti lidé, které považujete za vzory v tomto směru? Sdílejte prosím své myšlenky a doporučení.