Kdy je ten správný čas začít prodávat na více platformách?
Zdravím všechny podnikatele a podnikatelky! Mám takovou otázku, která mi vrtá hlavou už nějakou dobu. Kdy vlastně nastává ten správný čas začít prodávat na více platformách? Mám svůj e-shop, který se docela rozjíždí, ale přemýšlím, jestli by nebylo lepší rozšířit to i na další kanály, jako je Etsy, Amazon nebo třeba sociální sítě. Ale mám strach, aby se mi to celé nerozpadlo pod rukama. Když se na to podívám, tak vidím spoustu lidí, kteří prodávají na různých platformách a zdá se, že jim to funguje, ale jak to dělají? Jak poznám, že už mám dostatek zákazníků a stabilní příjem na to, abych se do toho pustil? Je lepší mít všechen svůj obsah a produkty na jednom místě a soustředit se na marketing tam, nebo je rozumnější zkusit oslovit širší publikum a prodávat všude možně? Co třeba logistika a správa objednávek? Nechci se dostat do situace, kdy nebudu mít kapacity na zvládnutí více kanálů. Takže co myslíte, kdybych chtěl rozšířit své podnikání a prodávat i jinde než jen na svém webu? Jaké signály bych měl sledovat nebo jaké fáze by měly být splněny před tímto krokem? Děkuji za všechny vaše názory!