Jak se vyrovnat s pracovním přetížením a termíny?
Chtěl bych se zeptat, co dělat, když se cítím přetížený pracovními termíny? Poslední dobou mám pocit, že se mi hromadí úkoly a deadline mě doslova tlačí do kouta. Neustále se mi zdá, že je toho na mě moc a nevím, jak to všechno stihnout. Mám pocit, že se mi nedaří efektivně organizovat čas a čím víc se snažím, tím více úkolů se objevuje. Zkoušel jsem si plánovat den dopředu, ale často se mi to stejně nepodaří dodržet. Začínám být frustrovaný a obávám se, že to může ovlivnit moji kariéru nebo dokonce i mé zdraví. Myslím si, že bych měl najít nějaký způsob, jak zmírnit stres a naučit se lépe zvládat pracovní zátěž. Chtěl bych vědět, jestli někdo z vás měl podobné zkušenosti a co vám pomohlo. Existují nějaké osvědčené techniky nebo metody pro správu času, které byste doporučili? Jak se dá naučit říkat ne dalším projektům nebo úkolům, když máte pocit, že už toho máte dost? A co takhle prioritizace úkolů? Jak ji správně dělat, když se zdá, že všechny úkoly jsou důležité? Budu vděčný za jakékoli tipy nebo rady, které by mi mohly pomoci najít rovnováhu mezi pracovním životem a osobním prostorem.