Jak začít s budováním osobní značky na Instagramu?
Přemýšlím, jak se vlastně dostat k budování osobní značky na Instagramu, protože je to teď hodně populární téma a já bych se chtěl/a zapojit. Mám pocit, že Instagram je super platforma pro prezentaci sebe sama a svých zájmů, ale nevím, kde začít. Je důležité mít nějakou strategii nebo plán, nebo stačí jen pravidelně postovat fotky a příběhy? Jaký obsah by měl být prioritou? Mám se zaměřit na konkrétní téma nebo oblast, nebo je lepší být univerzální a pokrýt víc různých zájmů? Co si myslíte o estetice profilu? Je důležité mít jednotný styl a barevnou paletu? A co hashtagy? Jak moc jsou důležité pro to, abych oslovil/a víc lidí? Mám používat populární hashtagy, nebo radši nějaké méně známé? A co interakce s ostatními uživateli? Je dobré reagovat na komentáře a zprávy, nebo se soustředit hlavně na vlastní obsah? Jak často bych měl/a postovat, aby to mělo smysl? Myslíte, že je dobré investovat do reklamy na Instagramu, nebo se dá vybudovat značka i bez toho? Odpovídali jste někdy na podobné otázky a co vám pomohlo na začátku? Rád/a bych slyšel/a vaše zkušenosti a tipy!