Co dělat, když mám web, ale nikdo ho nenavštěvuje?
Mám webovku, kterou jsem vytvořil s velkým nadšením, ale teď se cítím jako v poušti. Nikdo ji nenavštěvuje a já nevím, co s tím. Zkoušel jsem různé věci, ale prostě se mi nedaří přilákat návštěvníky. Zajímalo by mě, co bych měl udělat? Mám začít s nějakou reklamou nebo spíš optimalizovat svůj obsah pro vyhledávače? Možná bych měl být aktivnější na sociálních sítích, ale nevím, jak to udělat efektivně. Myslíte, že je lepší zaměřit se na Facebook nebo Instagram? Nebo snad LinkedIn? A co třeba blogování a pravidelný obsah? Není to už trochu zastaralé? Jak vůbec zjistím, co moje cílová skupina chce číst nebo sledovat? Připadá mi, že mám dobrý obsah, ale nikdo to nevidí. Jak se dostat k lidem a nějak je oslovit? Mám přemýšlet o spolupráci s influencery nebo jinými weby? Co všechno by mělo být součástí mojí strategie pro získání návštěvníků? Jaké jsou nejlepší způsoby, jak zvýšit návštěvnost bez toho, abych musel utrácet velké částky za reklamu? Tohle téma mi nedá spát a já už fakt nevím, co dělat.