Jak se vyhnout chybám při startu e-shopu?
Přemýšlím o tom, jak rozjet svůj vlastní e-shop, ale mám strach, že udělám nějaké zásadní chyby, které by mohly zhatit celý projekt. Jaké základní chyby dělají začínající podnikatelé při zakládání e-shopu a jak se jim vyhnout? Je důležité mít předem promyšlenou strategii nebo stačí jen dobrý nápad a pár produktů? Co třeba marketing? Jaký je nejlepší způsob, jak oslovit zákazníky hned na začátku? Měl bych investovat do SEO nebo PPC reklam, nebo je lepší začít s organickým dosahem na sociálních sítích? A co technické aspekty - jak vybrat správnou platformu pro e-shop, aby to nebylo příliš složité a drahé? Zajímalo by mě také, jak to mají ostatní podnikatelé s logistikou a dodávkami. Je lepší mít vlastní sklad nebo spoléhat na dropshipping? Jak se vyhnout problémům s dodavateli a jak si ověřit kvalitu zboží, které chci prodávat? A co zákaznický servis - jak ho nastavit tak, aby byl efektivní a zákazníci byli spokojení? Byl bych rád za jakékoliv tipy a rady od zkušenějších, protože nechci na začátku udělat chyby, které by mě mohly stát čas a peníze. Jaké jsou vaše zkušenosti? Co byste doporučili mně a dalším začínajícím podnikatelům?