Jak si vytvořit dobrý profil na LinkedIn?
Zajímalo by mě, jak vlastně správně vytvořit profil na LinkedIn, aby byl efektivní a přitahoval pozornost. Mám pocit, že je to důležité, když chci posunout svou kariéru a navázat nové profesní vztahy. Co by mělo být v profilu zahrnuto? Je lepší mít profesionální fotku, nebo stačí něco méně formálního? Jaké informace jsou klíčové pro shrnutí, které bych měl napsat? Chtěl bych vědět, jestli je dobrý nápad přidávat reference od bývalých zaměstnavatelů nebo kolegů. Jaké dovednosti by měly být viditelné na profilu, abych vypadal atraktivně pro potenciální zaměstnavatele? A co třeba doporučení? Je dobré je požadovat od lidí, se kterými jsem pracoval? Jak často bych měl aktualizovat svůj profil a co nejvíc zaujme pohledy ostatních uživatelů? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké tipy nebo triky, jak zvýšit viditelnost profilu? Jak moc důležitá je aktivita na platformě, jako je sdílení článků nebo komentování příspěvků jiných lidí? Bylo by fajn slyšet názory a zkušenosti ostatních s tímto tématem. Děkuji.