Co dělat, když se mi nedaří v podnikání?
Poslední měsíce jsou pro mě v podnikání opravdu těžké. Cítím se jako bych se snažil plavat proti proudu a čím víc se snažím, tím horší to je. Mám pocit, že dělám chyby na každém kroku, a to i přesto, že jsem si myslel, že mám dobrou strategii. Někdy si říkám, jestli nemám změnit celý svůj přístup nebo dokonce obor, ve kterém podnikám. Na začátku jsem byl plný nadšení a optimistických představ o tom, jak zúročím svoje dovednosti a znalosti. Ale teď mám pocit, že se mi nedaří ani přilákat zákazníky, natož abych je udržel. Zkoušel jsem různé marketingové strategie, ale nic nefunguje tak, jak bych si představoval. Možná bych měl investovat do dalšího školení nebo najít mentora, ale kde začít? Co byste doporučili udělat v takové situaci? Měli byste nějaké osvědčené tipy na to, jak se dostat z tohoto podnikatelského útlumu? Jak se neztratit v chaosu a najít jasnou cestu vpřed? Vím, že každý má někdy slabé chvilky, ale je nějaký konkrétní krok, který by mohl pomoci překonat tuto překážku? Odpovědi od zkušenějších podnikatelů by mi mohly hodně pomoct.