Jak začít poznávat svoje silné stránky pro svou osobní značku?
V poslední době se stále více mluví o osobní značce a jejím významu v našem profesním životě. Ale jak vlastně začít? Zajímalo by mě, jaké jsou osvědčené metody pro poznání vlastních silných stránek. Vím, že každý máme nějaké dovednosti, talenty či zkušenosti, které nás odlišují od ostatních, ale jak na to přijít? Můžete doporučit nějaké konkrétní techniky nebo cvičení, které by mi pomohly identifikovat tyto silné stránky? Třeba něco, co můžete dělat sami doma? Také by mě zajímalo, jestli je dobré se ptát ostatních na jejich názor ohledně našich schopností. Jak byste přistupovali k tomu, abychom měli objektivní pohled na své dovednosti? Je důležité mít k tomu i nějaké sebehodnocení nebo to spíše vyžaduje externí zpětnou vazbu? A co třeba situace z minulosti – může to být užitečné při hledání našich silných stránek? Rád bych slyšel také příběhy ostatních, jak objevili své silné stránky a jak je následně využili při budování své osobní značky. Jaké kroky byste doporučili jako první? Myslíte, že je důležité mít jasnou vizi pro naši osobní značku, nebo by stačilo začít prostě tím, co umíme nejlépe? Děkuji za jakékoli tipy a podněty!