Jak získat financování od andělských investorů?
Hledám radu, jak se dostat k financování od andělských investorů. Mám nápad na podnikání, který mi přijde skvělý, ale nevím, jak se k těmto investorům dostat. Jaké jsou vůbec první kroky, které bych měl udělat? Musím mít už rozpracovaný podnikatelský plán, nebo stačí jen myšlenka? A co všechno by měl obsahovat ten plán, abych získal jejich důvěru? Jakým způsobem bych měl oslovit tyto investory? Existují nějaké konkrétní platformy nebo akce, kde se s nimi mohu setkat? A co si vlastně andělští investoři přejí vidět? Jaké mají očekávání ohledně návratnosti investice? Zajímají je spíš inovativní technologie, nebo i tradiční odvětví? Máte nějaké tipy na úspěšné pitchování, aby mě brali vážně? Jak se vyhnout chybám při prezentaci mého projektu? Slyšel jsem o různých věcech jako due diligence a další právní náležitosti. Jak moc jsem na to připravený, když teprve začínám? A co když nemám žádné zkušenosti v oboru, může to být překážka? Budu vděčný za jakoukoli radu nebo zkušenosti, které jste s tímto tématem měli.