Co dělat, když mě investoři odmítnou?
Nedávno jsem se snažil najít investory pro svůj projekt, ale bohužel jsem byl odmítnut vícekrát, než bych si přál. Je to frustrující, protože jsem opravdu věřil v potenciál svého nápadu a měl jsem pocit, že je to něco, co by mohlo přitáhnout pozornost. Teď nevím, co s tím dál. Mám se snažit znovu a znovu oslovovat další investory, nebo bych měl nejprve přepracovat svůj podnikatelský plán? Přemýšlím také o tom, jestli bych neměl vyhledat nějaké rady od zkušenějších podnikatelů, ale nevím, jak je oslovit a co přesně se jich ptát. Možná bych měl zkusit najít někoho v oboru, kdo by mi mohl poskytnout zpětnou vazbu na můj projekt. Jaké jsou vlastně nejlepší způsoby, jak reagovat na odmítnutí od investorů? Je normální být odmítnutý tolikrát, nebo je to známka toho, že něco dělám špatně? Zvažoval jsem také crowdfunding jako alternativu k tradičním investorům, ale mám strach, že to nebude fungovat. Co myslíte? Jaké máte zkušenosti s odmítnutím od investorů a jak jste se s tím vypořádali? Existují nějaké konkrétní kroky, které bych měl zvážit, abych zvýšil své šance na úspěch při hledání financování? Děkuji za jakoukoli pomoc!