Co potřebuju k tomu, abych na blogu získal návštěvnost?
Zajímá mě, co všechno je potřeba udělat, abych na svém blogu přitáhl více návštěvníků. Mám nějaké tipy na obsah, ale nevím, jak to všechno správně uchopit. Jaké jsou nejlepší způsoby, jak zvýšit návštěvnost? Měl bych se zaměřit na SEO, nebo spíš na sociální sítě? Jak důležitý je kvalitní obsah a jak často bych měl přidávat nové příspěvky? Je lepší mít blog zaměřený na určité téma nebo se věnovat různým zájmům? A co uživatelé čekají od blogu? Jak jim mohu nabídnout něco, co je zaujme a přiměje k tomu, aby se vrátili? Je dobré zapojit se do komunity a komentovat jiných blogy, nebo to nemá význam? Taky přemýšlím o tom, jestli mám investovat do reklamy nebo použít organické metody. Někde jsem slyšel, že newslettery fungují, ale nevím, jak je správně nastavit. Když už mluvím o obsahu – mají být příspěvky dlouhé a detailní nebo kratší a úderné? Rád bych slyšel názory od těch, kteří už mají zkušenosti s budováním návštěvnosti. Co byste poradili začátečníkovi? Jaké jsou vaše osobní strategie pro zisk návštěvnosti na blogu?