Jaké trendy v digitální ekonomice teď frčí?
Zajímalo by mě, jaké jsou aktuální trendy v digitální ekonomice, protože mám pocit, že se to všechno rychle mění a já se v tom moc nevyznám. Slyšel jsem něco o umělé inteligenci a automatizaci, ale co to vlastně znamená pro podnikatele a jejich strategie? Také mě zajímá, jestli je teď hodně populární e-commerce a jak to vypadá s blockchainem – jestli je to opravdu budoucnost nebo jenom takový buzzword. Co třeba influencer marketing? Má ještě smysl investovat do spolupráce s influencery, nebo už to začíná být passé? A co sociální sítě – které z nich jsou teď na vzestupu a jak mohou firmy využít tyto platformy pro svůj růst? Určitě taky slyším o udržitelnosti a ekologických trendech, což mi přijde jako důležitý faktor pro moderní podnikání. Jak tohle všechno dohromady funguje? Kdo má dneska šanci uspět v digitální ekonomice a jaké jsou klíčové faktory úspěchu? Opravdu bych ocenil, kdyby se tu našli lidé, kteří mají nějaké zkušenosti nebo informace o těchto tématech. Jaké konkrétní trendy byste doporučili sledovat?