Jaké aplikace na plánování času doporučujete pro lepší organizaci?
V poslední době se mi zdá, že mám čím dál tím víc věcí na práci a nějak to nedávám. Rozhodně bych potřeboval zlepšit svou organizaci, protože se mi často stává, že zapomínám na důležité úkoly, schůzky nebo dokonce termíny. Všude slyším o tom, jak je důležité umět si správně plánovat čas a využívat různé aplikace, které nám s tím pomohou. Jsem si vědom toho, že existuje spousta nástrojů, ale občas mě to rozhodování paralyzuje. Zkoušel jsem nějaké plánovače, ale většinou jsem je po pár týdnech přestal používat, protože se mi zdály složité nebo nepřehledné. Chci se posunout dál, a proto bych rád věděl, co vy používáte za aplikace na plánování času? Jaké konkrétní funkce vám pomáhají v organizaci vašeho pracovního dne? Máte nějaké tipy na to, jak efektivně spravovat úkoly a projekty? Třeba něco na mobil nebo počítač, co by mi mohlo usnadnit život? Jaké máte zkušenosti s různými platformami? Opravdu mi záleží na tom, abych našel něco praktického a snadno použitelného. Díky za jakékoli rady!