Jak najít influencera, který sedí s mojí značkou?
Zdravím všechny, mám takovou otázku ohledně influencer marketingu. Chtěl bych začít spolupracovat s influencerem, ale vůbec nevím, jak se k tomu postavit. Mám značku, která se zaměřuje na udržitelné produkty a chci najít někoho, kdo by to opravdu cítil a vyjádřil to svým způsobem. Jakým způsobem vlastně zjistím, jestli influencer sedí s mým brandem? Myslíte, že je dobré koukat na jejich obsah, nebo spíš na to, jak reagují jejich sledující? A co třeba jejich hodnoty a přesvědčení? Mám strach, že když špatně vyberu influencera, tak to může mé značce spíš uškodit než pomoci. Vím, že je důležité mít stejnou cílovku nebo alespoň podobný styl komunikace, ale jak to všechno vlastně zjistit? Existují nějaké nástroje nebo postupy, které by mi mohly pomoci v hledání ideálního influencera? Taktéž by mě zajímalo, jestli je lepší spolupráce s velkými influencery nebo s těmi menšími, co mají více blízký vztah se svými fanoušky. Budu vděčný za jakékoli tipy a rady, jak začít hledat toho pravého partnera pro moji značku!