Succeed.cz/Fórum/Kde najdu informace o nových trendech v online marketingu?

Kde najdu informace o nových trendech v online marketingu?

Jako podnikatel, který se snaží uspět v dnešním rychle se měnícím digitálním světě, mě zajímá, kde vlastně najít spolehlivé a aktuální informace o nových trendech v online marketingu. Všude kolem nás se neustále objevují nové techniky, strategie a nástroje, které mohou pomoci zlepšit viditelnost našich značek a zvýšit konverze. Ale jak se vyznat v té záplavě informací? Existují nějaké specializované weby, blogy nebo portály, které se zaměřují na novinky a trendy v online marketingu? Co třeba sociální sítě? Sleduji několik influencerů a odborníků na marketing, ale občas mám pocit, že je toho tolik, že bych rád měl nějaké centrální místo, kde bych mohl nalézt ucelené informace. Má někdo tipy na zdroje nebo komunity, kde se schází lidé se stejným zájmem? A co knihy nebo online kurzy – stojí to za to investovat čas do učení se novým trendům tímto způsobem? Zajímalo by mě také, jaké jsou nejnovější technologie a nástroje, které teď frčí. Takže pokud máte nějaké tipy nebo zkušenosti, sem s nimi! Každý nový nápad nebo doporučení by mi mohlo velmi pomoci.

173 slov
1.7 minut čtení
7. 5. 2022
Ivana Pešková

Měsíc zpátky jsem narazil na pár dobrých zdrojů, co se týče online marketingu. Začal bych určitě s blogy jako Neil Patel nebo HubSpot, tam najdeš spoustu článků o trendech, SEO, content marketingu a podobně. Facebook a LinkedIn skupiny jsou taky fajn, lidi tam sdílí novinky a zkušenosti. Další tip je sledovat YouTube kanály zaměřený na marketing, třeba Gary Vee nebo Moz. Když chceš něco víc strukturovanýho, zkus online kurzy na Coursera nebo Udemy – někdy mají i akce zdarma. Knihy jsou fajn, ale zjistil jsem, že některý věci už jsou zastaralý, takže spíš koukat na aktuální zdroje. A co se týče technologií, teď frčí AI nástroje pro analýzu dat a automatizaci marketingu, to určitě sleduj. Takže hodně číst, sledovat a hlavně experimentovat!

122 slov
1.2 minut čtení
23. 10. 2024
Miroslav Paleček

Jasně, je to fakt těžký se v tom vyznat. Já sleduju pár webů jako HubSpot, Search Engine Journal nebo Moz. Tyhle zdroje mají dost kvalitní články a novinky o online marketingu. Pak se mi osvědčilo i YouTube, kde jsou různý kanály zaměřený na marketing, třeba Neil Patel nebo Gary V. Co se týče sociálních sítí, Twitter a LinkedIn jsou super pro sledování trendů a diskuzí. Nezapomeň na různé Facebook skupiny, kde se lidi dělí o tipy a triky. Knihy bych bral v úvahu, ale radši ty aktuální – třeba něco od Setha Godina nebo o SEO. Online kurzy jako od Coursera nebo Udemy můžou být taky fajn, pokud chceš jít do hloubky. No a technologie? Teď frčí AI nástroje, jako chatboti nebo automatizace marketingu, takže tohle si pohlídej. Zkrátka sleduj víc zdrojů a zkoušej to, co ti přijde zajímavý.

139 slov
1.4 minut čtení
2. 11. 2024
Jindřiška Dostálová
Succeed.cz/Články/Marketingové strategie
Kde hledat nejnovější trendy v online marketingových technikách?Průvodce nejlepšími zdroji informací o nejnovějších marketingových trendech a technikách.
1000 slov
10 minut čtení
22. 8. 2021
Karolína Malá
Přečíst článek
Podobné otázky