Více příspěvků nebo více followerů – co je lepší pro úspěch na Facebooku?
Zajímalo by mě, co si myslíte o tom, jestli je v dnešní době lepší mít na Facebooku víc příspěvků nebo víc followerů. Vím, že obojí má své výhody a nevýhody, ale snažím se pochopit, co vlastně přináší více užitku pro podnikání či osobní značku. Pokud mám hodně followerů, ale málo aktivních příspěvků, nedaří se mi asi dostatečně zapojit lidi do diskuzí nebo k nějaké akci. Na druhou stranu, když se snažím pravidelně přispívat a zveřejňuji spoustu obsahu, tak se občas stane, že ti moji followeři nejsou tak aktivní a nedávají mi tolik zpětné vazby. Jak to vidíte vy? Jaký je ten správný poměr mezi množstvím příspěvků a počtem sledujících? Vlastně i to, jak často přispívat, může mít vliv na to, kolik lidí mě začne sledovat. Je lepší zaměřit se na kvalitní obsah s menším množstvím příspěvků nebo raději bombardovat svůj profil pravidelnými posty a doufat, že si mě lidé vyberou? Zajímalo by mě i to, co funguje vám – máte nějaké zkušenosti s tím, co je efektivnější pro zvyšování dosahu či engagementu? Jakým způsobem jste vybudovali svou sledovanost a jaký obsah vám pomohl získat více followerů? Myslím si, že tohle je téma, které zajímá hodně lidí, kteří chtějí uspět v online světě. Dík za názory!