Jak začít budovat osobní značku na Instagramu?
Zajímá mě, jak vlastně začít s budováním osobní značky na Instagramu. V poslední době jsem se ponořil do světa sociálních médií a všiml jsem si, jak moc důležité je mít silnou osobní značku. Chtěl bych vědět, co všechno je potřeba udělat, abych na tomto populárním vizuálním kanálu vynikl. Jaký by měl být můj první krok? Mám začít s nějakým konkrétním stylem příspěvků nebo tématem, které mě zajímá? Je lepší se zaměřit na konkrétní cílovou skupinu, nebo je možné pokrýt více témat a rozšířit si tak dosah? A co nějaké tipy ohledně estetiky příspěvků, mají mít všechny obrázky jednotný vzhled, nebo můžu experimentovat? Taky bych rád věděl, jak často bych měl přispívat, aby to bylo efektivní. Co třeba interakce s ostatními uživateli – je důležité komentovat a likovat příspěvky jiných lidí, nebo mám raději investovat čas do vlastní tvorby? Jak moc je důležité používat hashtagy a jaké jsou ty nejlepší pro zvýšení viditelnosti? A co spolupráce s jinými uživateli nebo influencery – má to smysl hned na začátku nebo se mám nejdřív soustředit na vlastní obsah? Celkově by mě zajímalo, co všechno obnáší budování osobní značky na Instagramu a jaké chyby bych měl ve svých začátcích určitě neudělat. Dík za jakékoli rady!