Succeed.cz/Fórum/Hledám tipy na aplikace pro lepší time management

Hledám tipy na aplikace pro lepší time management

V dnešní uspěchané době, kdy je tolik povinností a úkolů, se stále snažím najít způsob, jak lépe organizovat svůj čas. Často mám pocit, že mi utíká mezi prsty a že nestíhám všechno, co bych chtěl. Proto bych se chtěl zeptat, jestli mi někdo může doporučit nějaké aplikace na zlepšení time managementu. Myslím si, že by se mi hodila nějaká efektivní pomůcka, která by mi pomohla plánovat své dny lépe a efektivněji. Zajímaly by mě jak aplikace na plánování úkolů, tak i ty, které třeba sledují čas strávený na různých aktivitách. Mám zkušenosti s pár běžnými aplikacemi, ale nikdy jsem se do toho pořádně nepustil a rád bych to změnil. Hledám něco intuitivního s dobrým uživatelským rozhraním, co by mi usnadnilo každodenní rutinu a pomohlo mi lépe řídit svůj čas a priority. Zajímalo by mě také, jestli máte nějaké konkrétní tipy nebo rady na funkce, které by takové aplikace měly mít. Vážně bych ocenil jakékoli doporučení nebo zkušenosti, protože cítím, že bez dobrého time managementu je těžké dosáhnout svých cílů a úspěchů v práci i osobním životě. Děkuji předem za všechny tipy a rady!

183 slov
1.8 minut čtení
23. 12. 2023
Dana Navrátilová

Jasný, tady je pár tipů na aplikace, co by ti mohly pomoct. Zkus třeba Todoist, je to fakt přehledný a můžeš si tam snadno plánovat úkoly podle priority. Pak je tu Trello, to je super na vizuální plánování projektů. Můžeš si tam vytvořit tabule a přesouvat karty s úkolama, což je fajn. Na sledování času doporučuju Toggl, ten ti ukáže, kolik času trávíš na různých věcech, což je užitečný pro optimalizaci. A pokud chceš něco komplexnějšího, vyzkoušej Notion – tam si můžeš udělat vlastní systém pro organizaci všeho možnýho. Důležitý jsou i upozornění a synchronizace s kalendářem, takže na to se taky zaměř. Hlavně začni s jednou dvěma a uvidíš, jak ti to sedne.

114 slov
1.1 minut čtení
7. 11. 2024
Bedřich Liška

S time managementem ti můžou pomoct různé aplikace. Zkus třeba Todoist, je to fajn na plánování úkolů a má intuitivní rozhraní. Můžeš si tam nastavit termíny a priority, což se hodí. Pokud chceš sledovat čas, tak TimeCamp nebo Toggl jsou skvělé. S nimi si můžeš zjistit, kolik času strávíš na různých aktivitách a pak podle toho lépe plánovat. A ještě bych doporučil Notion, je to multifunkční a můžeš si tam vytvořit vlastní systém pro plánování a organizaci. Podle mě je dobrý mít i nějakou metodu, třeba Pomodoro, což ti pomůže lépe se soustředit. Hlavně ale zkus najít něco, co ti bude sedět a nebude tě stresovat.

106 slov
1.1 minut čtení
25. 8. 2024
Nikola Dobešová
Succeed.cz/Články/Vzdělávání a kurzy
Jak efektivně využít online zdroje pro zlepšení svých dovedností?Objevte praktické rady, jak maximálně využít dostupné online zdroje k dosažení svých profesních cílů a zlepšení dovedností.
1000 slov
10 minut čtení
26. 11. 2023
Martin Kovář
Přečíst článek
Podobné otázky