Jaký marketing používat, když mám malý rozpočet?
Mám malý rozpočet na marketing a přemýšlím, jak ho maximálně využít. Zkoušel jsem pár věcí, ale nevím, co by mohlo fungovat lépe. Je jasné, že velké firmy mají výhodu s velkým množstvím peněz na reklamu, ale já se snažím najít kreativní způsoby, jak oslovit zákazníky bez toho, abych musel vydávat majlant. Slyšel jsem hodně o sociálních sítích, ale nevim, jak je efektivně použít. Mám se zaměřit na Facebook, Instagram nebo raději TikTok? A co třeba e-mailový marketing? Není to příliš staromódní? Jak efektivně cílit na svou skupinu zákazníků? A co SEO? Mám se do toho vůbec pouštět, nebo je to pro mě příliš komplikované? Taky bych chtěl znát názory na content marketing – myslíte si, že vytvoření blogu nebo videí by mohlo přitáhnout nové zákazníky? Jaké další levné strategie doporučujete pro malé firmy? Co třeba spolupráce s influencery nebo místními podnikateli? Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito možnostmi? Prostě bych rád slyšel názory lidí, kteří to už zkusili a dokázali něco vybudovat i s omezeným rozpočtem. Jaké máte tipy a triky? Díky moc za rady!