Co funguje jako pasivní příjem v nejistých časech?
V poslední době se hodně mluví o pasivním příjmu a jeho výhodách, ale co když žijeme v nejistých časech? Mám pocit, že je dobré mít nějaké zabezpečení, protože dnešní svět je plný překvapení a nečekaných událostí. Jaké možnosti tedy existují, když chci vybudovat pasivní příjem, ale zároveň se obávám o stabilitu? Myslím si, že investice do nemovitostí může být zajímavá volba, ale co když ceny nemovitostí začnou klesat? Další možností by mohly být dividendové akcie nebo dluhopisy, ale jak bezpečné jsou tyto investice v turbulentních dobách? Mám také přemýšlet o online podnikání jako affiliate marketing nebo prodej digitálních produktů. Funguje to opravdu jako pasivní příjem, nebo je to více aktivní práce než bych si přál? A co třeba investice do kryptoměn? Mohou mi přinést nějaký stabilní příjem, nebo je to jen další riskantní hra? Jaké máte zkušenosti vy? Co byste doporučili lidem, kteří chtějí budovat pasivní příjem, zatímco se potýkají s nejistotou? Každý má jiné názory a já bych rád slyšel různé pohledy a rady na toto téma.