Jak může AI pomoci s organizací schůzek ve firmě?
V dnešní době, kdy se každý snaží efektivně využívat svůj čas a zlepšovat pracovní procesy, mě zajímá, jak vlastně umělá inteligence může přispět k lepší organizaci schůzek ve firmě. Mám pocit, že pořád je spousta času ztraceno při plánování a domlouvání termínů, hledání vhodných časových oken pro všechny účastníky a tak podobně. Nešlo by to nějak automatizovat nebo zjednodušit díky technologiím? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní nástroje nebo software, které by mohly pomoci s tímto problémem. Jak vlastně AI dokáže analyzovat kalendáře jednotlivých zaměstnanců a navrhnout ideální termín pro schůzku? A co třeba i schopnost sledovat dostupnost lidí v reálném čase? Myslím, že by to mohlo nejen ušetřit čas, ale i snížit stres spojený s neustálým přehazováním termínů. Jaký máte názor na tuto problematiku? Jestli už někdo z vás zkoušel nějaký systém poháněný AI pro organizaci schůzek, jaké to bylo? Byly tam nějaké zásadní výhody nebo naopak nevýhody? Ráda bych slyšela zkušenosti ostatních a tipy, jak využít moderní technologie ke zefektivnění práce a zlepšení týmové spolupráce.