Jak si vytvořit silný osobní brand na LinkedIn?
Když se zamyslím nad tím, jak důležitý je v dnešní době osobní brand, nemohu si pomoct, ale musím se zeptat. Jak tedy vlastně začít budovat silný osobní brand na LinkedIn? Mám pocit, že tohle téma je teď velmi aktuální a mnozí z nás si uvědomují, jak moc ovlivňuje naše kariérní příležitosti a profesní vztahy. Myslím, že první krok je mít dobře zpracovaný profil, ale co by mělo být jeho součástí? Jaké informace by měly být zahrnuty v sekci o mně a jak dosáhnout toho, aby byl můj profil vidět mezi ostatními? A co takové doporučení? Jak moc pomáhají a jak je vlastně získat? Chtěl bych také vědět, jak často bych měl přidávat obsah nebo aktualizovat svůj profil. Je lepší psát vlastní články nebo sdílet příspěvky od jiných lidí? Jakým způsobem mohu oslovit správné lidi v mé oblasti a navázat s nimi kontakt? Mám se snažit být aktivní v diskusích nebo raději hledat příležitosti k networkingu? A co vizuální stránka mého profilu? Jak moc ovlivňují fotografie a grafika celkový dojem? Zkrátka, pokud byste měli shrnout rady na téma, jak si vybudovat silný osobní brand na LinkedIn, co byste doporučili jako nejdůležitější body a na co se zaměřit? Děkuji za vaše názory a názory. Určitě se mi budou hodit.