Succeed.cz/Fórum/Co psát na LinkedIn, aby mě lidé začali lépe vnímat?

Co psát na LinkedIn, aby mě lidé začali lépe vnímat?

Přemýšlím o tom, jak bych mohl zlepšit svůj profil na LinkedIn a oslovit víc lidí. Už nějakou dobu tam přidávám příspěvky, ale nevidím moc odezvu. Co byste doporučili psát, aby mě lidé začali lépe vnímat? Mám na mysli nejen profesní úspěchy, ale i osobní příběhy nebo myšlenky. Zajímalo by mě, jestli je lepší zaměřit se na určité témata nebo obor, nebo jestli je fajn mix všeho možného. Například, má smysl sdílet články z oboru nebo raději přidávat vlastní názory k aktuálním trendům? Jaký typ obsahu by mohl být pro ostatní zajímavý a co by mohlo zvýšit moji viditelnost? Také přemýšlím, zda je dobré používat klíčová slova nebo hashtagy, abych se dostal k širšímu publiku. Ocenil bych jakékoli tipy a osobní zkušenosti, co fungovalo vám, nebo co byste na mém místě dělali jinak. Děkuju!

133 slov
1.3 minut čtení
2. 10. 2024
Jindřich Maleček

Jasně, tohle je dost častý problém. Zkus se zaměřit na konkrétní obor, to ti může pomoct vybudovat si specializaci. Místo sdílení všech možných věcí, zkus posty, co ukážou tvoje znalosti nebo úspěchy v dané oblasti. Můžeš přidávat vlastní názory k aktuálním trendům, to lidi zajímá a třeba ti začnou více reagovat. Osobní příběhy taky fungují, lidi mají rádi autentické zážitky. Klíčová slova a hashtagy určitě používej, pomůžou ti dostat se k širšímu publiku. Nenech se odradit nízkou odezvou na začátku, to chce čas. Buď aktivní, komentuj i příspěvky ostatních a zapoj se do diskuzí. To může zvýšit tvoji viditelnost.

99 slov
1 minut čtení
5. 11. 2024
Anna Havelková

Myslím, že nejlepší je najít si svůj styl a zaměřit se na to, co tě opravdu zajímá. Můžeš psát o profesních úspěších, ale taky o osobních příbězích, co tě motivují nebo inspirují. Lidi mají rádi příběhy, tak se neboj podělit. Zkus sdílet i aktuální trendy a přidat k nim vlastní názor, to může vyvolat diskuzi.

Co se týče témat, klidně si zúžij obor, ve kterém chceš být vidět. Vždycky je fajn mít nějakou specializaci, ale mixovat to s osobními názory může dodat šťávu. Hashtagy a klíčová slova určitě použij, pomůže to s viditelností. A nezapomeň reagovat na komentáře a zapojit se do konverzací – to ti taky pomůže dostat se do povědomí dalších lidí.

113 slov
1.1 minut čtení
13. 4. 2024
Libor Havel
Succeed.cz/Články/Osobní brand
Jak efektivně budovat osobní značku pomocí sociálních médiíObjevte strategie, jak využít Instagram, LinkedIn a Twitter k posílení vaší osobní značky a zviditelnění v digitálním světě.
1000 slov
10 minut čtení
6. 5. 2023
Martin Kovář
Přečíst článek
Podobné otázky