Proč mi lidé nevěří, když si na sociálních sítích měním styl?
Stalo se mi to už několikrát a začínám mít pocit, že to je nějaký trend. Když si na svých sociálních sítích měním styl, ať už jde o oblečení, účes nebo dokonce i způsob, jakým píšu příspěvky, lidé se na mě divně koukají. Jako by to bylo něco divného nebo nepřirozeného. Je to prostě změna, kterou chci vyzkoušet! Proč by to mělo někoho šokovat? Často dostávám komentáře jako "To ti nesluší" nebo "Proč se takhle měníš?" a já se jen ptám, co je na tom špatného chtít experimentovat s vlastním stylem? Je to moje identita a rád bych se vyjádřil, ale zdá se mi, že lidé mají problém s tím, když se někdo odchyluje od toho, co je považováno za normální nebo stálé. Co když mám náladu na něco jiného? Co když chci zkusit něco nového? Může být tedy změna stylu důvodem k tomu, aby mi lidé nevěřili? Co si o tom myslíte? Je normální, že lidé zpochybňují autenticitu někoho jen proto, že mění svůj vzhled nebo způsob vyjadřování? Bojím se, že si o mně začnou myslet, že jsem falešný nebo nedůvěryhodný. Jak se s tím vyrovnat? Měli byste podle vás věřit lidem nebo spíš sledovat jejich konstantní styl? Jak si udržet důvěru ostatních, když chci experimentovat s tím, kým jsem?