Může změna myšlení skutečně ovlivnit můj úspěch v práci?
Zajímalo by mě, jestli skutečně platí to, co se často říká o síle myšlení a jak to ovlivňuje náš úspěch v práci. Mám pocit, že všechno, co děláme, začíná v naší hlavě. Když se podívám kolem sebe, vidím lidi, kteří dosahují skvělých výsledků, a zároveň i ty, kteří se snaží, ale nikdy se jim to nepodaří. Je to jen o schopnostech a dovednostech nebo je tam něco víc? Podle některých teorií by měl pozitivní přístup a otevřená mysl pomoci překonat překážky a lépe se adaptovat na změny v pracovním prostředí. Zajímalo by mě, jak moc je pravda, že když si nastavíme myšlení na úspěch, můžeme tím ovlivnit naše kariérní možnosti. Měli byste nějaké konkrétní zkušenosti nebo příklady z praxe? Myslíte si, že když změníme způsob, jakým uvažujeme o svých schopnostech a potenciálu, třeba i při investování do vlastního rozvoje nebo při jednání s kolegy, může to mít reálný dopad na naše profesní úspěchy? Jak jste to zažili vy? Má vůbec smysl pracovat na změně myšlení, když se snažíme uspět v tak rychle se měnícím světě podnikání?