Nejlepší obchodní model pro malé firmy v roce 2023?
V poslední době se hodně mluví o tom, jaké obchodní modely jsou nejefektivnější pro malé firmy, zvlášť teď, když se svět podnikání rychle mění. Mám na mysli, že čím dál víc podnikatelů se snaží přizpůsobit svým strategiím digitální transformaci a novým technologiím. Zajímalo by mě, co si myslíte, jaký obchodní model by mohl být nejlepší pro malé firmy v roce 2023? Myslíte, že je lepší zaměřit se na online prodej, nebo raději zůstat u tradičního kamenného obchodu? Jaké jsou výhody a nevýhody různých modelů jako například předplatné, drop shipping nebo affiliate marketing? Všiml jsem si, že spousta lidí začíná investovat do e-commerce, ale zajímalo by mě, jestli to opravdu funguje pro všechny typy podnikání. Jaké máte zkušenosti? Jaké trendy jste zaznamenali v oblasti podnikání a jak se dají aplikovat na malé firmy? Myslíte si, že je důležité mít silnou online přítomnost a jak na to? Chtěl bych vědět, co funguje a co ne, protože jsem v procesu rozjezdu vlastního podnikání a hledám inspiraci.