Jak zvýšit prodeje na e-shopu?
V poslední době jsem si začal všímat, že moje prodeje na e-shopu neustále stagnují a já nevím, co s tím. Zkoušel jsem různé strategie, ale stále to není ono. Napadlo mě, že bych mohl zlepšit marketing, ale jak na to? Mám v plánu investovat do reklamy, ale nevím, kde začít. Které platformy jsou nejlepší pro online inzerci? Mělo by smysl zkusit sociální sítě jako Facebook nebo Instagram? Vím, že influencer marketing je teď dost populární, ale je to opravdu efektivní cesta, nebo je lepší investovat peníze do SEO optimalizace? Co se týká mého webu, přemýšlím o redesignu. Myslíte si, že nový vzhled může přilákat více zákazníků? Jak důležitá je rychlost načítání stránek? Mám také pocit, že bych mohl zlepšit popisy produktů a fotografie. Máte nějaké tipy na to, jak udělat popisy produktů přesvědčivějšími? A co cena – mám jí snížit nebo spíše zvýšit hodnotu nabízeného zboží? Jakou strategii byste doporučili pro věrnostní programy? Je dobré nabízet slevy či akce jako doprava zdarma? Obecně, jaké kroky bych měl podniknout k tomu, abych zvýšil prodeje a přilákal více zákazníků na svůj e-shop? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti.